Njihuni me ekipin tonë

Drejtoreshë Ekzekutive

Shpresa Metaj

Koordinator i Qendrës së Zhvillimit, Hulumtimit dhe Edukimit

Shpend Aliu

Menaxhere e Projektit

Fjolla Cavolli

Trajner për MySQL

Egëzon Berisha

Trajnere për Fushën e Telekomunikacionit

Mimoza Hema